Home2018-03-04T15:12:41+00:00

WELKOM bij UDT Diamonds BV

Aandacht en vertrouwen schenken wij onze klanten al meer dan 50 jaar.

WE REIZEN OM TE GROEIEN
de wereld is onze inspiratiebron

Op reis door de wereld van het betere sieraad

Ieder jaar bezoeken wij diverse internationale beurzen zoals Vicenza, Milaan, Bazel, Munchen, Parijs en vele andere om nieuwe ideeen op te doen en ons te laten ispireren door de laatste trends en ontwikkelingen in sieraden. We leven om te leren en te groeien en de wereld is onze inspiratiebron. Fris en boordevol ideeen keren wij terug en gaan met het ontwerpen, uitwerken en produceren van onze eigen juwelen aan de slag. Het resultaat mag er ook dit jaar weer zijn. De liefde voor het betere sieraad is ons aangeboren, zeker met 52 jaar ervaring in deze prachtige branche.

Onze uitgangspunt is de garantie voor de hoogste kwaliteit klasse sieraden en -horloges. Samen met de voordeligste prijs. Dat laatste is alleen mogelijk omdat we geen dure winkelruimte hoeven te huren of personeel in dienst nemen. Die marge schenken wij aan u.
Daarnaast krijgt u van ons altijd persoonlijke en gemotiveerde aandacht, rust en vertrouwen!
We nemen voor iedereen uitgebreid de tijd.

En dan ook uitsluitend voor u alléén… Zonder verstoring door andere klanten die ook geholpen moeten worden. In de rustieke ambiance van onze veelgeprezen sieraden salons zijn we er voor u. Ook nog lang na de koop.

Uw gastheer en -vrouw Wim Th. & Rosetta Migchelsen