CATALOGUS 2018-01-09T15:58:25+00:00
Welkom bij UDT Diamonds bv

Ontwerpen & Creaties 2018

FLORENCE, BAKERMAT VAN KUNSTEN
plek voor kunstenaars en artiesten

Florence, overzicht – Italië

Florence of Firenze is een stad in Italië. Het is de hoofdstad van de regio Toscane en de metropolitane stad Florence . De stad telt circa 377.000 inwoners en ligt aan de rivier de Arno. Het is de bakermat van de renaissance en daarmee een van de bekendste cultuursteden van Europa. Het was de geboorte- of verblijfplaats van bekende historische figuren zoals Brunelleschi, Donatello, Leonardo Da Vinci, Nicolo Machiavelli, Michelangelo, Galileo Galilei, Catharina de Medici, Antonio Meucci, Dante Alighieri, Ezio Auditore da Firenze en Bartolomeo Cristofori.

PARIS, LA PLUS BELLE DU MONDE
de hoofdstad van de wereld

Parijs, Eiffeltoren en zicht over
DE STAD – Frankrijk

De Eiffeltoren (Frans: la tour Eiffel) is een monument in Parijs en een van bekendste en meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. Hij staat aan de linkeroever van de Seine in het 7e arrondissement van Parijs. De Eiffeltoren is hét symbool van Parijs en wordt door velen gezien als een van de niet-klassieke wereldwonderen. De toren is ontworpen door de ingenieurs Maurice Koechlin en Émile Nouguier, twee medewerkers van Gustave Eiffel. De toren ontvangt tegenwoordig jaarlijks meer dan zes miljoen bezoekers en is daarmee het meest bezochte monument ter wereld.[1][2] Op 28 november 2002 verwelkomde de Eiffeltoren zijn 200 miljoenste gast.

VITORIO EMANUELLE II GALLERY
MILAAN, ITALIE

VENETIE, AZUURBLAUWE LAGUNE
stad van Casanova en verleiding

Venetie, Rialtobrug – Italie

Venetië is een stad in het noordoosten van Italië. Het is de hoofdstad van de regio Veneto en van de provincie Venetië.
Volgens cijfers van de gemeente zelf woonden er eind 2004 271.251 mensen, van wie ongeveer 62.000 in de stad Venetië en 35.000 op andere eilanden die tot de gemeente behoren, en ruim 170.000 op het vasteland, voornamelijk in Mestre.
Venetië is wereldwijd bekend om het historische centrum met zijn vele kanalen en heeft een belangrijke rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

BELGIE Antwerpen

MAANDAG – VRIJDAG

Geen bezoek mogelijk

ZATERDAG -ZONDAG

geen bezoek mogelijk

NEDERLAND Kasteel Raath

MAANDAG – VRIJDAG

OP AFSPRAAK

ZATERDAG -ZONDAG

OP AFSPRAAK