Confrèrie

de l’Asperge

Limbourgondië

The Pearly Penguins

Uniek handgemaakte en met de hand
Beschilderde Pinguïn sculpturen.

Chevalier

Tot mijn vreugde en genoegen ben ik benoemd tot Chevalier van Confrérie de l’Asperge Limbourgondië, het illustre aspergebroederschap met zoveel prominente leden. Doel van de Confrérie is de asperge optimaal te promoten en het houden van bijeenkomsten waarbij het nuttigen van de asperge centraal staat. Een doelstelling waar ik me volledig voor inzet.

Wim Migchelsen

Hoewel in de naoorlogse jaren de aspergeteelt in Noord Limburg opbloeide, bleef de consumptie in eigen land vrij beperkt. Dat bracht een drietal restaurateurs, verenigd in de stichting ‘Limbourgondië’ ertoe een broederschap op te richten, die als doelstelling had: het bevorderen en verbeteren van de aspergeteelt, de verfijning van de bereidingswijze en de bevordering van de consumptie, zowel door het maken van reclame hiervoor, als door het houden van bijeenkomsten waarbij het nuttigen van de asperge centraal staat. Dit in die tijd vooral voor Noord Limburg en vanaf het midden jaren negentig ook voor Midden Limburg en sinds het jaar 2000 ook in de Randstad en onze buurlanden.

The Pearly Penguins© zijn grappig, aandoenlijk en amusant. Ze maken mensen gelukkig en blij. De pinguïn is monogaam, wat staat voor de eeuwige liefde. Elke pinguïn sculptuur is ontwikkeld als een metafoor voor geluk, liefde en passie.

Pearly Penguins© zijn gemaakt door een selecte groep van internationale kunstenaars.
Het unieke van de “The Pearly Penguins” is dat alle artiesten hun eigen unieke kunstvorm en manier van werken toepassen op de sculpturen.

Pearly Penguins© zijn gemaakt in verschillende afmetingen. Ze zijn gemaakt van maat Micro tot Big.
The Pearly Penguin© Organisatie garandeert het unieke van elke pinguïn sculptuur met een certificaat van origine.