CUERVO y SOBRINOS HORLOGES

Meesterwerken van onnavolgbare klasse

Latijnse ziel Zwitserse precisie

Exclusief vertegenwoordigd door UDT Diamonds

Cuervo y Sobrinos is het enige Zwitserse horloge dat kan bogen op een Latijns-Amerikaanse traditie. Deze Zwitserse precisie – competentie, nauwkeurigheid, vakmanschap en technologie – gecombineerd met een Latijnse ziel levert horloges op van onnavolgbare klasse. Elk Cuervo y Sobrinos  horloge heeft een geheel eigen karakter en uitstraling. Het is méér dan een horloge, het is een levenswijze, een manier om in het leven te staan. Met warmte, elegantie, verfijning, joie de vivre – met een Latijnse ziel. Hierin onderscheidt Cuervo y Sobrinos zich van elk ander horlogemerk.

LUGANO, EXCLUSIEF EN SPECIAAL
het Rio de Janeiro van Europa

Lugano, Monte Bre – zwitserland

Lugano is de grootste stad van het Italiaanssprekende kanton Ticino in Zuid-Zwitserland. Het is de hoofdplaats van het district Lugano. Binnen dit district vormt (de gemeente) Lugano tevens een cirkel of kring. De aan de zuidzijde van de Zwitserse Alpen liggende en aan weerszijden door Italië omgeven stad is duidelijk Italiaans van karakter, maar heeft de Zwitserse doelmatigheid. De stad wordt omringt door groene heuvels en de bergen Monte San Salvatore (912 meter) en de iets hogere Monte Brè (923 meter). De stad ligt aan het Meer van Lugano. Vanuit de stad kan men wandelen rond het meer en boottochten maken. ‘s Avonds wordt de oever van het meer verlicht, wat een mooie indruk geeft.

Historiador

The Historiador range is characterized by its classic, timeless elegance, the simplicity of its forms and the vintage style inspired by the ‘50s. Each of the watches in this collection are near replicas, with a modern twist, of an old historical Cuervo y Sobrinos model, which gives them an especially close link to the brand’s roots and its fascinating personality. Every piece transports you to the magic of exotic lands, exuding the essence of a distant elegant past while telling you the story of its Latin soul.

BASEL, PAREL VAN ZWITSERLAND
kruispunt van culturen, centrum van kunst

Basel, skyline – Zwitzerland

Bazel of Basel is een stad in het noordwesten van Zwitserland, op het drielandenpunt met Frankrijk en Duitsland. De stad ligt aan de Rijn, de Birs komt in Bazel in de Rijn uit.
Bazel telt ruim 175.000 inwoners (einde 2015), waarmee het naar inwonertal de derde stad van Zwitserland is. De stad Bazel beslaat vrijwel geheel het kanton Basel-Stadt. In het oosten van het stadskanton liggen, op circa 450 meter hoogte, de meer landelijke gemeenten Riehen en Bettingen. De officieel gesproken taal is het Duits. In Bazel wordt echter voornamelijk Bazelduits gesproken.

Masterpieces of Haute Horlogerie and Latin soul. Inspired by an Original sketch from 40’s Modern and sophisticated style

Incompareble complexity of the case with lugs separately built and screwed

Multilevel and complex dail Automatic chronograph with date and 24 hours

Tachymeter scale Alcantara strap with Lousiana alligator inserted.